Profesionalism la un pret corect
La PRO CAR SERVICE ne vom asigura că neplăcerea de a aduce maşina la reparat, va deveni de acum încolo o experienţă relaxantă şi lipsită de griji.

Mecanica

Mecanica automobilului tau este cea mai solicitata si are nevoie de ingrijire speciala.

Tinichigerie

Sevice-ul dispune de toata aparatura moderna necesara unei reaparatii la cele mai inalte standarde.

Vopsitorie

Pro Car va ofera servicii profesionale de vopsitorie si retusare realizate de o echipa de profesionisti.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”


Despre noi

Pro Car Service – Structura de Economie Sociala (SES 8), prin Asociația Grupul pentru Dezbatere și Consens Social a deschis în Măgurele o unitate de întreţinere şi reparare a autovehiculelor în sistem de cooperativă socială, care are 7 membrii cooperatori, şi care își desfășoară activitatea în jud. Ilfov, oraş Măgurele.

Afacerea constă în prestarea de servicii de întreţinerea şi repararea autovehiculelor din oraşul Măgurele, împrejurimi şi cele care tranzitează această zonă.  Astfel service-ul auto Pro Car oferă o gamă largă de servicii, obiectivul companiei fiind acela de a oferi o facilitate one-stop pentru a acoperi toate nevoile de service auto.

De asemenea, activităţile prestate în cadrul service-ului vor susține din punct de vedere financiar alte activități sociale derulate în cadrul proiectului.

Componenta socială a cooperativei constă în desfășurarea de activitati de informare (prin desfăşurarea de sesiuni de informare periodice şi distribuire de flyere în raza oraşului Măgurele) privind regulile de circulaţie pietonală şi instrucţiuni privind conştientizarea şofatului preventiv. Campania se adresează în mod special persoanelor aflate în evidența Direcţiei Asistenţă Socială din cadrul primăriei Măgurele şi totodată tuturor persoanelor care vor să participe.

Veniturile realizate, în urma serviciilor prestate în cadrul cooperative sociale înfiinţate, asigură veniturile necesare pentru continuarea activităţii şi după terminarea perioadei de finanţare. Astfel vor fi asigurate resursele financiare care să permit menţinerea atât a locurilor de muncă nou create cât şi a componentele sociale. Prin derularea activităților, se urmărește crearea a 8 locuri de muncă la nivelul comunității locale.

Print Friendly